E-Gameshow 2017 - Calitte Sahne Sponsoru

11-09-2021 19:13
E-Gameshow 2017 - Calitte Sahne Sponsoru

E-GAMESHOW HAKKINDA

Oyun sektörünün tüm aktörlerinin bir araya geldiği E-Gameshow oyun üreticileri ve kullanıcıları fuarı 11-14 Mayıs 2017 tarihinde Ankara’da Hacettepe Üniversitesi’nin Beytepe’deki Kültür ve Kongre merkezinde kapılarını açtı.

E-GAMESHOW 2017

Ankara’nın en büyük oyun fuarı olan E-GAMESHOW bu sene bir çok etkinliği ile bizlere eğlenceli bir kaç gün yaşattı. RedBull yayınları, Cosplayer yarışması, çeşitli oyun, dans, çekiliş ve video aktiviteleri ile dolu dolu anlar yaşanan fuarda bir çok yarışmanın ödülü tabi ki CALITTE Oyuncu Koltuğu. Bizim de çok eğlendiğimiz bu fuarda sık sık ziyaret edilen standımızda bir çok etkinlik yapıldı. Hazreti Yasuo, Güneş Bey, UNLOST standımızı ziyaret eden başlıca isimler.

Ana sahne turnuvalarının tamamının oyuncu koltuğu sponsoru olan firmamız e-sporcu arkadaşların hepsine rahat bir an yaşattı. Büyük yarışmaların tüm birincilik ödülü firmamızın Harley Serisi Oyuncu Koltukları’ydı. Hazreti Yasuo oyuncu koltuğu Güneş Bey oyuncu koltuğu tarafımızca sağlandı.

CS:GO TURNUVASI

Çeşitli turnuva aktivitelerin yapıldığı fuarda en çok ilgi çeken ve eğlenceli aktivitelerden birisi ise CS:GO turnuvasıydı. Takımların kıyasıya mücadele ettiği bu turnuvada tam takım ekipmanlarını süsleyen şüphesiz CALITTE Oyuncu Koltuğu oldu. Stresin rahatlığa dönüşmeye başladığı bu anlarda eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

REDBULL GAME YAYINLARI

Her oyun fuarında olduğu gibi bu oyun fuarında da REDBULL GAME YAYINLARI’nın oyuncu koltuğu sponsoru CALITTE Oyuncu Koltuğu oldu. Remix Serisi oyuncu koltuğu ile süslenen bu yayında Necati ” zeoNNN ” Akçay izleyenlerine keyifli anlar yaşattı.

zeoNNN

UNLOST OYUNCU KOLTUĞU ÇEKİLİŞİ

Aim ustası, CSGO kralı UNLOST CALITTE Oyuncu Koltuğu standımızı ziyaret ederek sevenleriyle ve firmamızla keyfili anlar yaşadı. Keyifli sohbet ve genç gamer arkadaşların UNLOST ile fotoğraf çekimi sonrası. UNLOST oyuncu koltuğu çekilişi yapıldı. Herkesin heyecanla beklediği bu çekilişte herkesi tatlı bir heyecan sardı.

UNLOST TV SORU CEVAP

UNLOST TV ailesi youtube 350.000 aboneye özel olarak E-GAMESHOW oyun fuarında ve tabi CALITTE oyuncu koltuğu sponsorluğunda soru cevap etkinliği düzenledi.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.