En İyi Oyuncu Koltukları Nelerdir?

25-08-2022 17:19
En İyi Oyuncu Koltukları Nelerdir?

Oyuncu koltukları, oyun oynama deneyiminizi bir üst noktaya taşıyabileceğiniz özelliklere sahip olmalıdır. Uzun süreli kullanımlarda probleme yol açmaması gereken koltuklar arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız en iyi oyuncu koltuklarına göz atmayı deneyebilirsiniz. 

En iyi oyuncu koltukları aşağıda listelenmiştir.

 


 

 

  1. Calitte Viper VPX Turkuaz Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Rahat oturma imkanı sunabilen Calitte Viper VPX Turkuaz Profesyonel Oyuncu Koltuğu modeli keskin hatlarıyla dikkat çeken türlerdendir. Türkiye’nin ilk oyuncu koltuğu markası olan ve kendine özgün tek firma olan dizayn edilen koltuk modeli ekstra boyun desteği içerir. Başlık ve boyun yastığı olarak iki ayrı parça şeklinde sunulan koltuk konforlu yapıya sahiptir. İnsan anatomisine uygun olabilecek şekilde tasarlanan koltuk, bel ve boyun desteği sayesinde öne çıkar. Güçlendirilmiş amortisör sistemi olan koltuk yukarı ve aşağıya doğru hareket edebilmeyi mümkün hale getirir. Metal sandalye ayakları ve canlı rengiyle öne çıkan Calitte Viper VPX Turkuaz Profesyonel Oyuncu Koltuğu modelini sizler de değerlendirebilirsiniz.


  1. Calitte Titan TT PRO Siyah Profesyonel Oyuncu Koltuğu

4D kolçakları olan bu koltuk ileri geri, iç dış, yukarı aşağı ve sağ sol ile ayrı boyutlar sunar. TPU sayesinde yumuşak pedlerin rahatlığını keşfetmek için bu koltuğu tercih edebilirsiniz. Yan ve alt mekanizmaları oldukça güçlü olan ürün kilit sistemi sayesinde istenen açıda sabitlenebilecek durumdadır. Maksimum 130 KG’a kadar taşıyabilen koltuk aşınmalara karşı dayanıklı ISO sertifikasına sahiptir. Nefes alabilir özellikli koltuk oyun konforunuzu en üst düzeye çıkarabilmeniz için tercih edebilecekleriniz arasında yer alır.


  1. Calitte Samurai SS Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Samurai SS serisi yukarı ve aşağıya doğru özel amortisörü ile hareket yağlar. Maksimum 130 kilograma kadar garanti kapsamında tutulan ürün yumuşak yönlü yapıdadır. ISO sertifikalı esnek poliüretan deri olan koltuk 170 dereceye kadar tam yatarlı araç mekanizmasına sahiptir. Böylelikle üstün bir dinlenme modunu sizlere sunar.


  1. Calitte Harley RR Kırmızı Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Calitte Harley RR Kırmızı Profesyonel Oyuncu Koltuğu özellikle tercihini iddialı renklerden yana yapmak isteyenler için uygun bir koltuk türüdür. Kilit sistemi olan bu koltuk istediğiniz açıyı sürekli kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanır. Ekstra boyun destekli olan ürün başlık ve boyun yastığı olmak üzere iki ayrı parçadan oluşur. Başlık ve üzerinde ise özel sık dikimli logolar yer alır. Görsel açıdan oldukça zengin olan bu oyuncu koltuğu uzun saatler sürebilecek oyun günlerinizde rahat edebilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.


  1. Calitte Sporte SRT Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu

En beğenilen seriler arasındaki Sporte SRT serisine ait olan oyuncu koltuğu özel ölçüleriyle dikkat çekenler arasındadır. 55 cm genişlik ve 55 cm derinliği olan oyuncu koltuğu, oyuncuların konforu göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. TPU ile yumuşak pedlerin rahatlığını yaşamak isterseniz sizler de bu özel koltuğu tercih edebilirsiniz. Yukarı aşağı hareket etmenizi sağlayan oturma kısımları geriye yatar pozisyonu ayarlayabilmenizi de sağlar.


  1. Calitte Viper VPX Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Viper VPX serisini seviyorsanız bu ürünü de deneyebilirsiniz. Zorlayıcı zeminlere karşı dayanıklı olan Viper VPX oyuncu koltuğu maksimum 130 KG’a kadar garanti kapsamında tutulur. Metal ayakları olan üründe özel press tekerlekler yer alır. Bu tekerlekler ve metal ayaklar oturduğunuz zaman kayma gibi problemlerin yaşanmaması adına büyük bir önem taşır.


  1. Calitte Viper VPX Beyaz Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Vücudunuzun rahatlığı için özel olarak tasarlanan Viper VPX serisine ait olan bu koltuk özellikle beyaz renk isteyenler için dizayn edilmiştir. Beyazın duru güzelliğini sizlere sunabilecek kapasiteye sahip ürün kuyruklu tilt mekanizması sayesinde 135 dereceye kadar yatarlı ve istenen alanda kilitlenebilir sistemlidir. Spor araç koltuklarında olduğu gibi farklı bir desteğe ihtiyaç söz konusu değildir.


  1. Calitte Titan TT PRO Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Nefes alabilir yapıya sahip TT Pro serisine ait oyuncu koltuğu tilt sallama mekanizmasına sahiptir. 120 KG’a kadar garanti kapsamındadır. Güçlendirilmiş özel press tekerlekleri zorlu zeminlerde güvenliğinizi sağlar.


  1. Calitte Sporte SRT Siyah Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Tekerlek sistemleriyle dikkat çeken Sporte SRT serisinin en beğenilen oyuncu koltuğu ile uzun saatler oyun oynayabilirsiniz. Konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz bu sandalye oyun performansınızı olumlu  yönde etkileyebilecek özelliklere sahiptir.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.