Gamex 2017 | Calitte Cosplayers Sponsoru

11-09-2021 19:15
Gamex 2017 | Calitte Cosplayers Sponsoru

GAMEX Hakkında

1981 yılında CompeX’leri düzenleyerek yola çıkan Rönesans Fuarcılık, teknoloji fuarcılığında uzmanlaşmıştır. 2000’li yıllarla birlikte GameX Fuarlarını düzenlemeye başlayarak, dijital oyun sektörünün gelişmesine katkı sağlamayı önemli bir misyon ve vizyon olarak üstlenmiştir.

GAMEX 2017

Biz gamer gençlerin bütün bir sene boyunca beklediği o muhteşem fuar GameX bu sene TÜYAP’ta kapılarını sizlere açtı. Fuara çeşitli streamer youtuber ve siz değerli arkadaşlar eşlik etti. E-Gameshow fuarında olduğu gibi burda da en çok ziyaret edilen ve sevilen stantlardan biri olan Calitte bir çok etkinlik ile sizleri eğlendirmeyi ve dinlendirmeyi başardı. Fuar esnasında bir çok etkinliğe katkı sağlayan CALITTE, kazanan ilk üç cosplayerlara da ödüllerini taktim etmiştir.

Bir çok yayıncı, youtuber dostumuzla birlikte fotoğraflar çekildiğimiz bu etkinlikte standımız herkesin büyük ilgisini topladı. Bizleri ziyaret eden, bizlerle vakit geçiren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

REDBULL GAME YAYINLARI


Çeşitli yayıncıların geldiği REDBULL GAME canlı yayınları esnasında CALITTE Oyuncu Koltuklarını kullanan yayıncılar rahat ve keyifli anlar yaşadı ve izleyicilerini eğlendirdiler. Sene içerisindeki 3 en büyük etkinlikte de REDBULL CALITTE ortaklığı ile yayınlar yapıldı. Hepsinin birbirinden güzel olduğu bu yayınların ana sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz. Bu REDBULL GAME yayınlarına katılım sağlayan yayıncılar
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.