Ucuz Oyuncu Koltuğu

11-09-2021 17:59
Ucuz Oyuncu Koltuğu

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve maalesef ki bizleri evlerimize hapseden Covid-19 birçok insanın evden çalışmasını ve evden çıkmamasına sebep oldu. Bu süreçte evden çalışanlar bilgisayar başında daha rahat ve keyifli zaman geçirebilmesi için ucuz oyuncu koltuğuna yöneldi. Çünkü uzun saatler bilgisayar başında oturup vakit geçiren kullanıcılar omurga, bel ve omuz sağlığını sağlıklı olmasını önemsemektedir.

Serbest piyasanın işleyişi sebebiyle birçok bilinen ve bilinmeyen firmalar oyuncu koltuğu sektörüne giriş yapmış ve rekabet uğruna ürünlerin formatını bozmuşlardır. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada yaşanan bu salgının en büyük etkenlerinden birisi üretimi zayıflatmasıdır. Tüm dünyada yaşanan hammadde sorunları yüzünden ana kalem malzemelerin hepsinde stok ve maliyet sorunları yaşanmaktadır. Kalitesinden ödün vermek istemeyen firmaların aksine diğer firmalar oyuncu koltuklarını 3’te 1’i fiyatına satmaktadır. Tüm ürünlerin git gide pahalı bir hal aldığı piyasada bu ürünlerin ucuzlamasının sebebi malzemelerin çok çok kalitesiz olmasıdır.

Kalitesiz malzemeler sadece sağlamlık değil sağlık olarak da kötü bir yapıya sahiptir. Tüm gün teninizin değdiği suni derinin kalitesi oldukça mühim bir konudur. Kullanılan plastik parçaların bile en az 5 farklı kalite sınıfı mevcuttur. Bu sınıflar sadece sağlamlık değil sağlık olarak da değişkenlik göstermektedir. Kullanılan yapıştırıcıların bile sağlık için mühim olduğu unutulmamalıdır. Kaliteli bir ayakkabı ile aynı ayakkabının kopyası ilk başta ne kadar benzeseler de sonradan bir çok sorun yarattığı bilinmektedir. Herkesin en az bir kez deneyimlediği bu durumda sağlık sorunları ve ürünün dayanıksızlılığı sizlere kaliteli olmayan ürünü satın almanın ne kadar yanlış bir karar olduğunu göstermektedir. Tüm gün oturduğunuz; sırtınızı, belinizi, boynunuzu yani neredeyse tüm vücudunuzu emanet ettiğiniz çalışma koltuğu veya oyuncu koltuğu belli bir standartta olmalıdır.

Tüm bunlar hesaplandığında ucuz olarak nitelendirilen ürünlerin aslında malzeme ve sağlınızdan çaldığını söylemek mümkündür. 2 yıl tüm destek hatlarıyla hazırda bekleyen bir sistem ve 1. Sınıf kalite malzeme kullanan firmaların bu tip firmaların fiyatlarına düşemeyeceğinin bilincinde olmalı ve fiyatta değil kalitede rekabet olunduğunu bilmek gerekir.

62 DNS yoğun basım çelik iskeletli dökme süngerimize kullanılan poliüretan hammaddesi ile yaklaşık 3 adet ucuz oyuncu koltuğu yapılabilmektedir. Aynı şekilde kullanmış olduğumuz 4D metal iskelete sahip kolçak setimiz ile 1 adet fileli çalışma koltuğu üretilebilmektedir. Bunlar malzemelerin sadece birkaçı olup yaklaşık olarak 17 adet daha ana kalem malzeme mevcuttur. Bu sebepledir ki ucuz oyuncu koltuğu alırken biraz daha düşünmeniz gerekmektedir.

Bir oyuncu koltuğu alırken dikkat etmeniz gereken en temel özellikler aşağıdaki gibidir. Bizler Calitte olarak kullanıcılarımıza kaliteli ve sağlıklı oyuncu koltukları sağlıyoruz.

Ucuz oyuncu koltuğu nasıl seçilmelidir?

  • Oyuncu koltuğunda dökme sünger kullanılmalıdır.
  • Amortisor sistemleri 1Class, 2Class, 3Class, 4Class olmak üzere 4 farklı kalite sınıfına ayrılır. En kaliteli sınıf 4 Class sınıfıdır. En düşük kaliteli sınıf ise 1Class sınıfıdır. Calitte olarak 4Class Amortisör kullanmaktayız.
  • Hareketli bir mekanizma sabit ve hareketsiz kalan vücudunuz için oldukça önemli bir özelliktir.
  • Bel ve boyun yastıkları seçenek dahilinde olabilir ancak her türlü durumda sandalye ergonomik bir yapıda olup kişinin vücuduna göre ayarlanabilmelidir.
  • Metal Ayakları metal bir yapıda olmalıdır.
  • Tekerlekleri yüksek basınca dayanıklı olmalıdır.

Calitte oyuncu koltukları sık sık TrendyolHepsiburada, N11 ve Gittigidiyor ile haftalık bazda indirim oranları ile birçok üründe yüksek indirimler yapmaktadır. Yakında Maximum Mobil, Amazon, E-Ptt gibi platformlarda da indirim kampanyaları ile hizmetinizdeyiz.

Calitte olarak fiyatta değil kalitede en iyi firma olmanın gururunu yaşıyor ve sizleri düşünüyoruz. Tüm gün vakit geçirdiğiniz "koltuk” minimum bu kalitelerde olmalı ve bu malzemeler kullanılmalıdır. Bu parçalardan çalmak ucuzluk olduğu gibi aynı oranda kalitesizlik ve sağlığınızdan çalmak olacaktır.

Şu an kampanyada olan ürünlerimizi ve en çok tercih edilen en ucuz oyuncu koltuğu serilerimizi inceleyin.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.